My Intern/Stajyer

intern

My intern

 

My Intern という映画を『一人で』見てきました。特にアン・ハサウェイやロバートデニーロが好きというわけでもなく、事前の評価が悪くなかったので!

 

この映画はアメリカでは普通の評価のようで、可もなく不もなくといったところでしょうか。

ただし、日本では結構評判が良いようです。自分は、この映画のサントラがすごいいいと思いましたし、いい気分にさせてくれる映画だと思いました。

また、この映画がなぜ日本で評判がいいか? これは分かる気がします!

上司と部下の関係、ストレス社会、色んな問題を抱える日本の仕事感において、デニーロが良い感じでフォローを入れて解決していく! それも悪い感じではなく、分かりきった良い感じで! 普段こんなんだったらいいのにな~と思うような職場での出来事の理想がチラホラ見えたのではないかな、と思いました。

 

一番良かったのは、ハンカチのシーン!  自分もポッケにハンカチを入れるようにします!!

Ben geçtiğimiz günlerde ‘My Intern’ filming izledim. Filmden önce Anne Hathaway ve Robert De Niro’dan çok hoşlandığımı söyleyemem. Ancak filmden sonra onları gerçekten sevmeye başladım.

 

Filmin amerikada normal karşılanan film, Japonya’da iyi yorumlar  alıyor.. Filmin özellikle arka plandaki müziklerini çok sevdim.. Filmi izledikten sonra, iyi hissetmiştim ve yarın daha iyi olacağım diye düşündüm.

 

 

Filmin Japonya’da iyi bir itibar gördü çünkü Japonya’da çalışanlar üzerinde bir çok sorun ve stres var . Robert De Niro filmde bir çok sorunu iyi bir şekilde düzeltiyor. Onun bu yolu Japon çalışanlara umut olabilir sanırım.

 

Benim için sezonun en iyisi Robert De Niro’nun çalışma arkadaşı için mendil kullanmasıydı.

 

 

(31 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *